Për përvojën më të mirë të mundshme të Web faqes.
Kjo Web faqe përdor Cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke vazhduar të përdorni Web faqen tonë, ju pranoni përdorimin e Cookies tonë (Cookies thelbësore). Cookies që i nënshtrohen aprovimit të detyrueshëm (cookies analitike, cookie funksionale, cookie për përmbajtje të personalizuar) vendosen vetëm pas aktivizimit të tyre. Nëse jeni dakord për përdorimin e Cookies, të dhënat e identifikimit do të përpunohen nga partnerët tanë (ofruesit e Cookies dhe ofruesit e shërbimeve të IT-së). Përgjegjës për këtë Web faqe të internetitë dhe cookies është Porsche Austri GmbH dhe Co. OG. Informacione të mëtejshme mbi Cookies të përdorura dhe deaktivizimin e tyre mund të gjenden në
Aktivizo të gjitha Cookies

Siguria në ŠKODA KAMIQ

Airbag për vozitësin dhe bashkëvozitësin

Airbagët e vozitësit dhe bashkëvozitësit mbojnë ata kundër lëndimeve në rast të përplasjes.

Siguria në ŠKODA KAMIQ

Airbag për gjunjët e vozitësit

Airbag-u mbronë gjunjët dhe këmbët e vozitësit nga kontakti i vështirë me kolonën drejtuese

Siguria në ŠKODA KAMIQ

Airbag anësorë në pjesën e parë të veturës

Airbag-ët anësore mbrojnë shpinen dhe krahërorin në rast të një përplasje.

Siguria në ŠKODA KAMIQ

Airbag-ët në pjesën e pasme

Airbag-ët anësore mbrojnë shpinen dhe krahërorin në rast të një përplasje.

Siguria në ŠKODA KAMIQ

Airbag-ët e kokës para dhe pas

Airbag-ët e kokës mbojnë pasagjerët e parë dhe ata të pasëm nga lëndimet e kokës.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore