Lidhëshmëria me Škoda Kamiq

Sisteme moderne infotainment

Zgjidhni nga tre sistemet më të reja të infotainment me ekrane në madhësi nga 6.5 në 9.2 inç. Navigacioni radio i klasit të parë "Amundsen", i cili përfshin kabinë virtuale si standard, Škoda Connect ofron dhe navigimin 3D dhe kontrollin e gjesteve. Si dhe janë në dispozicion: një pikë hotspot, Wi-Fi dhe sistemi i tingullit Škoda.

Lidhëshmëria me Škoda Kamiq

Dyqani

Nëse zgjedhni navigacionin radiofonik "Amundsen", sistemi infotainment gjithashtu përfshin dyqanin. Aty mund të ngarkoni me lehtësi dhe me lehtësi paketat e të dhënave, të zgjeroni shërbimet tuaja në internet nga Škoda Connect dhe të shkarkoni një përzgjedhje të aplikacioneve që po zgjerohen vazhdimisht. E gjithë kjo pa lënë automjetin tuaj.Škoda Kamiq connectivity

Lidhëshmëria me Škoda Kamiq

Shërbimet e lidhshmërisë Škoda

Shërbimet Škoda Connect ofrojnë gjeneratën e re

Shërbimet e navigimit dhe informacionit në internet  telekomanda e funksioneve të zgjedhura të automjeteve përmes një smartphone dhe bashkëveprim në distancë me qendrën e shërbimit Škoda.

Thirrja e urgjencës, e cila automatikisht kontakton shërbimet e urgjencës në rast të një aksidenti, është një pjesë integrale e kësaj veçorie.

Lidhëshmëria me Škoda Kamiq

Infotainment Online

Me Shërbimet Online Infotainment, gjithmonë mund të arrini në destinacionin tuaj në mënyrë të sigurt dhe të përshtatshme. Me këto shërbime, sistemi juaj infotainment merr informacion në kohë reale në lidhje me trafikun në internet, rifreskimin e hartave online, parashikime të motit (si grafikë), çmimet e karburantit dhe informacion falas për parkimin në zonën tuaj. Dhe kjo nuk është e gjitha.

Lidhëshmëria me Škoda Kamiq

Qasja në distance, hapje-mbyllje

Qasja në distancë është një tjetër veçori e Škoda Connect, mundëson një mënyrë krejt të re të kontrollit të automjetit tuaj - thjesht lidhni automjetin tuaj me smartphone tuaj. Për shembull, mund të bllokoni dhe hapni automjetin tuaj nga kudo tjetër duke përdorur funksionin "Hapja dhe mbyllja". Veçanërisht e dobishme nëse harroni të bllokoni makinën ose ta hapni atë nga distanca për dikë.

Lidhëshmëria me Škoda Kamiq

Qasja në distancë: pozicioni i parkimit

Jeni në një garazh të madhe parkimi në një qytet të huaj dhe po kërkoni automjetin tuaj? Asnjë panik. Me funksionin "Pozicioni i parkimit", sigurisht që do të gjeni përsëri automjetin tuaj. Automjeti transmeton pozicionin e tij automatikisht pas çdo udhëtimi, të cilin mund ta shfaqni lehtësisht në smartphone ose smartwatch. Karakteristika e pozicionit të parkut është përfshirë me shërbimet e hyrjes në distancë.

Lidhëshmëria me Škoda Kamiq

Škoda Connect App

Duke instaluar aplikacionin Škoda Connect në smartphone ose smartwatch, ju mund të kontrolloni nga distanca nëse të gjitha dritaret në automjetin tuaj janë të mbyllura, të zbuloni se sa karburant ka mbetur në rezervuar, ose të kontrolloni të dhënat për ngarje siç është numri i kilometrave të përshkuara nga automjeti ose shpejtësia që po drejtoni dhe arkivoni.

Lidhëshmëria me Škoda Kamiq

Thirrja emergjente

Disa shërbime Škoda Connect zgjidhen duke përdorur butonat në modulin e çatisë. Butoni i kuq i urgjencës në të djathtë bën menjëherë një telefonatë urgjente nëse jeni viktimë ose dëshmitarë të një aksidenti të rëndë. Në rast të një prishje, butoni i mesëm lidhet me qendrën e shërbimit Škoda. Butoni i majtë ju jep informacione shtesë rreth rrjetit të informatave Škoda.

Lidhëshmëria me Škoda Kamiq

Kabelloses SmartLink

Sistemi pa tel SmartLink ju lejon të lidhni smartphone tuaj me sistemin e instaluar infotainment duke përdorur Apple CarPlay. Përdorni sistemin e navigimit, dëgjoni muzikë në aplikacionet tuaja të preferuara, përgjigjeni mesazheve, përgjigjeni thirrjeve ose merrni informacion të detajuar të automjeteve përmes Škoda OneApp

Lidhëshmëria me Škoda Kamiq

Kutia për telefon

Kutia e telefonit me lidhje induktive të telefonit celular me antenën e automjetit amplifikon sinjalin. Ndërsa vozitni, shërben gjithashtu si një hapësirë e sigurt ruajtëse për telefonin tuaj. Telefonat e zgjuar mund ti mbushni me bateri pa tel vetëm duke i vendosur në kutinë e telefonit.

Lidhëshmëria me Škoda Kamiq

USB konektor i tipit C

Pjesa e përparme e Kamiq ka dy lidhje moderne të energjisë USB të tipit C me dritë si pajisje standarde. Kështu që ju mund të transferoni me lehtësi të dhënat tuaja dhe të ngarkoni pajisjet tuaja mobile. Dy lidhës shtesë të energjisë USB të tipit C mund të shtohen si një mundësi për të lejuar pasagjerët e pasëm të rimbushin pajisjet e tyre.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore