Škoda Kamiq "Simply Clever"

Ombrellë në derën e shoferit

Škoda Kamiq ka një vend për ombrellë në derën e shoferit. Ashtu që gjithmonë të keni një ombrellë në dorë në rast se jeni të befasuar nga shiu gjatë rrugës. Meqenëse ndarja është e papërshkueshme nga uji, ombrella e lagur gjithashtu mund të ruhet në të. Uji nga cadra derdhet në pjesën e jashtme.

Škoda Kamiq "Simply Clever"

Mbrojtësit e qosheve te dyerve

Mbrojtëset plastike që dalin në mënyrë automatike kur hapet dera e Kamiq janë një tjetër zgjidhje praktike e përditshme që së shpejti do ta vlerësoni. Shiritat mbrojtës në dyer parandalojnë gërvishtjet e vogla në automjetin tuaj dhe në automjetin pranë jush.

Škoda Kamiq "Simply Clever"

Llambë e vogël LED e lëvizshme në bagazh

A keni ardhur ndonjëherë në shtëpi në errësirë dhe nuk keni gjetur dot çelësin në xhep? Ne kemi një zgjidhje të thjeshtë dhe të zgjuar për problemin tuaj: në bagazhin e Škoda Kamiq mund të gjeni një llampë të vogël LED të lëvizhme.

Škoda Kamiq "Simply Clever"

Bagazhi me hapje dhe mbyllje elektrike

Me bagazhin elektrik opsional, bagazhi mund të hapet dhe mbyllet me prekjen e një butoni. Me funksionin e integruar për mbyllje me prekje, ai gjithashtu mund të mbyllet duke tërhequr butësisht në shiritin e hapur.

Škoda Kamiq "Simply Clever"

Rrotullues i rimorkios

Pajisja opsionale e rimorkios së kthyeshme me prizë të integruar të energjisë mund të zhbllokohet lehtësisht përmes një ndërprerësi elektrik në bagazh.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore