Për përvojën më të mirë të mundshme të Web faqes.
Kjo Web faqe përdor Cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke vazhduar të përdorni Web faqen tonë, ju pranoni përdorimin e Cookies tonë (Cookies thelbësore). Cookies që i nënshtrohen aprovimit të detyrueshëm (cookies analitike, cookie funksionale, cookie për përmbajtje të personalizuar) vendosen vetëm pas aktivizimit të tyre. Nëse jeni dakord për përdorimin e Cookies, të dhënat e identifikimit do të përpunohen nga partnerët tanë (ofruesit e Cookies dhe ofruesit e shërbimeve të IT-së). Përgjegjës për këtë Web faqe të internetitë dhe cookies është Porsche Austri GmbH dhe Co. OG. Informacione të mëtejshme mbi Cookies të përdorura dhe deaktivizimin e tyre mund të gjenden në
Aktivizo të gjitha Cookies

Asistuesit e parkimit ŠKODA KAMIQ

Asistuesi i parkimit me timon

Asistuesi nga timoni suporton parkimin semi-automatik në vendet e gjata dhe ato direkte. Thjesht duhet të menagjoni frenimin.

Asistuesit e parkimit ŠKODA KAMIQ

Asistuesi Auspark

Kur vozisim prapa për të dalë nga vendi i parkimit, ndihmësi i Rangierbrems zbulon automjete që afrohen nga njëra anë. Një sinjal akustik paralajmëron për një përplasje të afërt. KAMIQ frenon automatikisht dhe mund të parandalojë një përplasje të mundshme.

Asistuesit e parkimit ŠKODA KAMIQ

Asistuesi Rangierbrems

Pa marrë parasyshë senzorët ka situata kur ne duhet të manovrojme me vozitje para dhe pas për të dalë nga një vend ku jemi parkuar, dhe ka raste kur nuk frenojmë në kohë. Nëse nuk frenoni pavarësisht mesazhit paralajmërues, KAMIQ ndalet automatikisht për të shmangur një përplasje.

Asistuesit e parkimit ŠKODA KAMIQ

Kamerë në pjesën e pasme

Kamera me pamje të pasme kontrollon zonën prapa automjetit dhe ofron mënyrën e përsosur për të parkuar në mënyrë të sigurt.

Asistuesit e parkimit ŠKODA KAMIQ

Senzor parkimi në pjesën e pasme

Sistemi merr të dhënat nga sensorët, parametrat e drejtimit dhe këndet e timonit për t'ju paralajmëruar për një rrezik të mundshëm të përplasjes me pengesa kur parkoni.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore