Për përvojën më të mirë të mundshme të Web faqes.
Kjo Web faqe përdor Cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke vazhduar të përdorni Web faqen tonë, ju pranoni përdorimin e Cookies tonë (Cookies thelbësore). Cookies që i nënshtrohen aprovimit të detyrueshëm (cookies analitike, cookie funksionale, cookie për përmbajtje të personalizuar) vendosen vetëm pas aktivizimit të tyre. Nëse jeni dakord për përdorimin e Cookies, të dhënat e identifikimit do të përpunohen nga partnerët tanë (ofruesit e Cookies dhe ofruesit e shërbimeve të IT-së). Përgjegjës për këtë Web faqe të internetitë dhe cookies është Porsche Austri GmbH dhe Co. OG. Informacione të mëtejshme mbi Cookies të përdorura dhe deaktivizimin e tyre mund të gjenden në
Aktivizo të gjitha Cookies

Komfor i menqur në ŠKODA KAMIQ

Mbështetësja e dorës në pjesën e parë

Ekziston një ndarje praktike në mbështetësen e dorës në pjesën e parë, e cila është lehtë e arritëshme për vozitësin dhe bashkëvozitësin.

Komfor i menqur në ŠKODA KAMIQ

Mbështetësja e dorës në pjesën e pasme

Mbështetësja e dorës në pjesën e pasme ka hapsirë dhe për gotë.

Komfor i menqur në ŠKODA KAMIQ

Tabela të palueshme në pjesën e pasme

Në KAMIQ pas ulëseve të para ka tabela të palueshme.

Komfor i menqur në ŠKODA KAMIQ

Mbajtësi i gotës në konzolën e parë

Mbajtësi i gotës në konzollën qendrore ka një hapje të lehtë për shishe.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore