Për përvojën më të mirë të mundshme të Web faqes.
Kjo Web faqe përdor Cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke vazhduar të përdorni Web faqen tonë, ju pranoni përdorimin e Cookies tonë (Cookies thelbësore). Cookies që i nënshtrohen aprovimit të detyrueshëm (cookies analitike, cookie funksionale, cookie për përmbajtje të personalizuar) vendosen vetëm pas aktivizimit të tyre. Nëse jeni dakord për përdorimin e Cookies, të dhënat e identifikimit do të përpunohen nga partnerët tanë (ofruesit e Cookies dhe ofruesit e shërbimeve të IT-së). Përgjegjës për këtë Web faqe të internetitë dhe cookies është Porsche Austri GmbH dhe Co. OG. Informacione të mëtejshme mbi Cookies të përdorura dhe deaktivizimin e tyre mund të gjenden në
Aktivizo të gjitha Cookies

Siguria në ŠKODA KAMIQ

9 Airbag

KAMIQ ofron një shkallë të lartë të sigurisë pasive me deri në nëntë airbag dhe mbrojtje proaktive të okupatorit.

Siguria në ŠKODA KAMIQ

Thirrja emergjente

Butoni i kuq i urgjencës cakton menjëherë një telefonatë urgjente nëse jeni viktimë e një aksidenti të rëndë dhe njofton vendndodhjen dhe gjendjen e automjetit. Nëse është e nevojshme, gjithashtu mund të aktivizoni vetë butonin e thirrjes emergjente në çdo kohë.

Siguria në ŠKODA KAMIQ

Sistemet e ndihmës për shoferin

KAMIQ kompakt është ndërtuar në platformën e fundit. Kjo bën të mundur ofrimin e ndihmave inovative dhe sistemeve të sigurisë siç është kontrolli automatik i distancës (ACC) ose Mbrojtja Proaktive e okupatorit, të cilat më parë njiheshin vetëm nga klasa më të larta të automjeteve, tani këto bëjnë pjesë gjithashtu dhe në KAMIQ.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore