Për përvojën më të mirë të mundshme të Web faqes.
Kjo Web faqe përdor Cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke vazhduar të përdorni Web faqen tonë, ju pranoni përdorimin e Cookies tonë (Cookies thelbësore). Cookies që i nënshtrohen aprovimit të detyrueshëm (cookies analitike, cookie funksionale, cookie për përmbajtje të personalizuar) vendosen vetëm pas aktivizimit të tyre. Nëse jeni dakord për përdorimin e Cookies, të dhënat e identifikimit do të përpunohen nga partnerët tanë (ofruesit e Cookies dhe ofruesit e shërbimeve të IT-së). Përgjegjës për këtë Web faqe të internetitë dhe cookies është Porsche Austri GmbH dhe Co. OG. Informacione të mëtejshme mbi Cookies të përdorura dhe deaktivizimin e tyre mund të gjenden në
Aktivizo të gjitha Cookies

Detaje të menqura ŠKODA KAMIQ

Mbajtësi i biletës

Mbajtësi i biletës është ngjitur në xham në anën e shoferit. Në atë mënyrë që bileta e parkimit të shihet kjartë.

Detaje të menqura ŠKODA KAMIQ

Jelek sigurie

Jelekët e sigurisë vendosen në mënyrë të sigurt në dyert e përparme dhe të pasme, në mënyrë që ato të arrihen shpejtë dhe lehtë.

Detaje të menqura ŠKODA KAMIQ

Gypa për larjen me ujë

Këtë eksperiencë e kan të gjithë shoferët: gjatë mbushjes së rezervuarit të ujit të xhamave, shpesh kemi vërejtur se shumicën e lëngut e kemi derdhur aksidentalisht. Për të parandaluar që kjo të ndodhë, rezervuari i ujit të xhamave ka një mbulesë inovative. Ky funksion - Simply Clever - shndërrohet në një gyp me vetëm një dorë dhe ju mundëson të rimbushni ujin e xhamave në mënyrë të përshtatshme dhe efikase.

Detaje të menqura ŠKODA KAMIQ

Gërryesi i akullit me shkallë të thellësisë së profilit

Me gërryesin e akullit të vendosur në kapakun e rezervuarit të karburantit, ju gjithmonë e keni nën kontrollë motin e ftohtë. Nuk keni nevojë të kërkoni brenda kabinës për gërryese të akullit, e aq më pak të përdoni kartelen tuaj bankare. Poashtu përmes kësaj pajisje mund të shiqoni dhe gjendjen e gomave tuaja.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore