Për përvojën më të mirë të mundshme të Web faqes.
Kjo Web faqe përdor Cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke vazhduar të përdorni Web faqen tonë, ju pranoni përdorimin e Cookies tonë (Cookies thelbësore). Cookies që i nënshtrohen aprovimit të detyrueshëm (cookies analitike, cookie funksionale, cookie për përmbajtje të personalizuar) vendosen vetëm pas aktivizimit të tyre. Nëse jeni dakord për përdorimin e Cookies, të dhënat e identifikimit do të përpunohen nga partnerët tanë (ofruesit e Cookies dhe ofruesit e shërbimeve të IT-së). Përgjegjës për këtë Web faqe të internetitë dhe cookies është Porsche Austri GmbH dhe Co. OG. Informacione të mëtejshme mbi Cookies të përdorura dhe deaktivizimin e tyre mund të gjenden në
Aktivizo të gjitha Cookies

Dizajni i ŠKODA KAMIQ

Gjithçka në pamje

SUV i ri i qytetit - KAMIQ jep më të mirën që bota SUV ka për të ofruar në një madhësi kompakte, perfekte për rrugët e ngushta të qytetit. Vijushmëria nga këndvështrimi i vozitjes ju jep një pamje më të mirë të mjedisit dhe qasje më të lehtë. KAMIQ ofron forcë dhe siguri - një ndjenjë që do të ju shoqërojë kudo.

Dizajni i ŠKODA KAMIQ

Gati për xhunglën e qytetit

Karakteristikat e rëndësishme të jashtme bëjnë që KAMIQ të duket i fuqishëm dhe i fortë:

Mbrojtësit në pjesën e parë dhe të pasme (për të gjitha variantet e pajisjeve)

Skajet anësore të pikturuara në gri platini (niveli i pajisjeve Style)

Mbrojtësi i pare dhe i pasëm në nivelin e pajisjeve Active është me ngjyrë të zezë, në Ambition dhe Style Ngjyrë Hiri Platinum (ofrohet dhe me ngjyrë të zezë).

Dizajni i ŠKODA KAMIQ

Dritat e ditës Full LED me sinjal të animuar të drejtimit në dritat e para

KAMIQ vjen me drita standarde LED që përfshijnë  funksonin me drita të gjata, dritat e pozicionit dhe dritat e ditës. Si pajisje shtesë, mund të pajiset me drita full-LED të ndara. Pjesa e sipërme përbëhet nga katër drita drejtimi gjatë ditës, të cilat gjithashtu veprojnë si tregues të animuar. Pjesa e poshtme është e rezervuar për rrezen e zhytur dhe të lartë, por edhe dritat e mjegullës dhe dritën e këndit dhe kthimit.

Dizajni i ŠKODA KAMIQ

Dritat e pasme Full LED me sinjal kthimi të animuar

KAMIQ vjen standard me drita të pasme LED, në të cilat janë dhe dritat e frenimit, poashtu janë në dispozicion dhe dritat e mjegulles para dhe pas. Si pajisje shtesë dritat e pasme full-LED vijnë me sinjal të animuar të kthimit nga jashtë brenda. Falë formës-C të dritës nga ŠKODA, fuqia e dritave të pasme full-LED sjellë dritë në ambient të errët. Përgjigjja e shpejtë e tyre rrit sigurinë. Strukturat kristalore në anën dhe mbishkrimi "ŠKODA Crystal Lighting" në dritat e pasme vendosin thekse elegante.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore