Për përvojën më të mirë të mundshme të Web faqes.
Kjo Web faqe përdor Cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke vazhduar të përdorni Web faqen tonë, ju pranoni përdorimin e Cookies tonë (Cookies thelbësore). Cookies që i nënshtrohen aprovimit të detyrueshëm (cookies analitike, cookie funksionale, cookie për përmbajtje të personalizuar) vendosen vetëm pas aktivizimit të tyre. Nëse jeni dakord për përdorimin e Cookies, të dhënat e identifikimit do të përpunohen nga partnerët tanë (ofruesit e Cookies dhe ofruesit e shërbimeve të IT-së). Përgjegjës për këtë Web faqe të internetitë dhe cookies është Porsche Austri GmbH dhe Co. OG. Informacione të mëtejshme mbi Cookies të përdorura dhe deaktivizimin e tyre mund të gjenden në
Aktivizo të gjitha Cookies

Hapësira e menqur për ruajtje në ŠKODA KAMIQ

Hapësirë për ruajtje nën mbështetësen e dorës në pjesën e parë

Ekziston një ndarje praktike në mbështetësen e dorës në pjesën e parë, e cila është lehtë e arritëshme për vozitësin dhe bashkëvozitësin

Hapësira e menqur për ruajtje në ŠKODA KAMIQ

Vendi për syze

Falë vendit për syze sipër retrovizorit të brendshëm, syzet janë lehtë të arritshme kur ato ju nevojiten.

Hapësira e menqur për ruajtje në ŠKODA KAMIQ

Mbajtësi i shishës në pjesën e parë

Në hapsirën e dyerve mund të vendosni shishe deri në 1.5 litra.

Hapësira e menqur për ruajtje në ŠKODA KAMIQ

Mbajtësi i shishës në pjesën e pasme

Për ata që janë shumë të etur, një pije freskuese mund të bartet e qetë dhe e sigurt në mbajtësin e shisheve në pjesën e pasme.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore