Për përvojën më të mirë të mundshme të Web faqes.
Kjo Web faqe përdor Cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke vazhduar të përdorni Web faqen tonë, ju pranoni përdorimin e Cookies tonë (Cookies thelbësore). Cookies që i nënshtrohen aprovimit të detyrueshëm (cookies analitike, cookie funksionale, cookie për përmbajtje të personalizuar) vendosen vetëm pas aktivizimit të tyre. Nëse jeni dakord për përdorimin e Cookies, të dhënat e identifikimit do të përpunohen nga partnerët tanë (ofruesit e Cookies dhe ofruesit e shërbimeve të IT-së). Përgjegjës për këtë Web faqe të internetitë dhe cookies është Porsche Austri GmbH dhe Co. OG. Informacione të mëtejshme mbi Cookies të përdorura dhe deaktivizimin e tyre mund të gjenden në
Aktivizo të gjitha Cookies

Dizajni ŠKODA KODIAQ

Drita

Koncepti i dizajnit për dritat e përparme është një nga elementët karakteristikë të dizajnit të KODIAQ-ut. Dritat e mprehta të mjegullës janë vendosur në mënyrë të mbrojtur nën fenerët kryesorë.

Dizajni ŠKODA KODIAQ

Pamja anësore

Skajet precize dhe sipërfaqet e lëmuara krijojnë një bashkëveprim unik të dritës dhe hijes. Parafangot dhe pragjet anësore e tregojnë qartë se ky automjet ndihet komod edhe në rrugë të pashtruara.

Dizajni ŠKODA KODIAQ

Pamja e pasme

Çatia e anodizuar thekson bukurinë e jashtme. Zgjatimet e zeza përgjatë xhamit të pasmë, të cilat përfundojnë tek spoileri i çatisë, përmirësojnë aerodinamikën e automjetit. Dritat e pasme shtrihen përgjatë prapafangos dhe sigurojnë një ndriçim të përsosur.

Dizajni ŠKODA KODIAQ

Baxha panoramike prej xhami

Me baxhën rrëshqitëse panoramike prej xhami, KODIAQ jo vetëm që hap pamje krejtësisht të reja, por bën që hapësira e brendshme me përmasa madhështore të duket edhe më e madhe.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore