Për përvojën më të mirë të mundshme të Web faqes.
Kjo Web faqe përdor Cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke vazhduar të përdorni Web faqen tonë, ju pranoni përdorimin e Cookies tonë (Cookies thelbësore). Cookies që i nënshtrohen aprovimit të detyrueshëm (cookies analitike, cookie funksionale, cookie për përmbajtje të personalizuar) vendosen vetëm pas aktivizimit të tyre. Nëse jeni dakord për përdorimin e Cookies, të dhënat e identifikimit do të përpunohen nga partnerët tanë (ofruesit e Cookies dhe ofruesit e shërbimeve të IT-së). Përgjegjës për këtë Web faqe të internetitë dhe cookies është Porsche Austri GmbH dhe Co. OG. Informacione të mëtejshme mbi Cookies të përdorura dhe deaktivizimin e tyre mund të gjenden në
Aktivizo të gjitha Cookies

Hapësira ŠKODA KODIAQ

Hapësira e brendshme për t'u ndjerë mirë

Pavarësisht nëse jeni pas timonit, në ndenjësen e pasagjerit të parë apo në rreshtin e tretë, pjesa e brendshme e KODIAQ nuk lë asnjë dëshirë të pa plotësuar. Ju nuk duhet të bëni kompromis sa i përket hapësirës, rehatisë, lidhjes, ngarkesës dhe larmishmërisë.

Hapësira ŠKODA KODIAQ

Vende për pesë persona dhe bagazhe

Nuk është habi pse KODIAQ quhet "Mrekulli hapësire": Me pajisjet e brendshme me pesë sedilje, keni 720 litra hapësirë në bagazh dhe mbas palosjes së sediljes deri në 2.065 litra. Sediljet e pasme mund të palosen lehtësisht me anë të një doreze.

Hapësira ŠKODA KODIAQ

Shtroja e bagazhit

Shtroja e bagazhit mund të përdoret në të dyja anët (tapet/plastikë) dhe mbron dyshemenë e bagazhit nga gjithçka.

Hapësira ŠKODA KODIAQ

Vende për shtatë persona dhe bagazhe

Nëse nuk ju duhen të gjitha sediljet, mund ta zgjeroni bagazhin duke palosur sediljet e rreshtit të tretë. Kjo ju jep 630 litra hapësirë magazinimi. Nëse palosni edhe sediljet e rreshtit të dytë do të përfitoni 2005 litra hapësirë.

Hapësira ŠKODA KODIAQ

Hapësira të modifikueshme magazinimi

Për të përdorur rreshtin e tretë të sediljeve, mbulesa e bagazhit duhet të hiqet. Ajo mund të vendoset nën zonën e ngarkesës, ndaj nuk ka pse vendoset jashtë automjetit.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore