Për përvojën më të mirë të mundshme të Web faqes.
Kjo Web faqe përdor Cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke vazhduar të përdorni Web faqen tonë, ju pranoni përdorimin e Cookies tonë (Cookies thelbësore). Cookies që i nënshtrohen aprovimit të detyrueshëm (cookies analitike, cookie funksionale, cookie për përmbajtje të personalizuar) vendosen vetëm pas aktivizimit të tyre. Nëse jeni dakord për përdorimin e Cookies, të dhënat e identifikimit do të përpunohen nga partnerët tanë (ofruesit e Cookies dhe ofruesit e shërbimeve të IT-së). Përgjegjës për këtë Web faqe të internetitë dhe cookies është Porsche Austri GmbH dhe Co. OG. Informacione të mëtejshme mbi Cookies të përdorura dhe deaktivizimin e tyre mund të gjenden në
Aktivizo të gjitha Cookies

ŠKODA KODIAQ dizajni i ndriçimit

Të shohësh dhe të të shohin

Optika inovative e kristaltë takon risinë teknologjike. Diodat e ndriçimit LED kombinojnë performancën e lartë dhe efikasitetin maksimal të energjisë. Qoftë në qytet, autostradë apo gjatë shiut: Falë dritave LED me një sistem të përshtatjes së dritave të përparme, intensiteti i dritës përshtatet sipas kushteve të ambientit.

ŠKODA KODIAQ dizajni i ndriçimit

Traditat që frymëzojnë

Dritat e pasme me linjat e tyre të qarta e elementë të prerë prej kristali, të dizenjuar në modelin e prerjes së qelqit bohem, janë të pajisura gjithashtu me teknologji LED.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore