Për përvojën më të mirë të mundshme të Web faqes.
Kjo Web faqe përdor Cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke vazhduar të përdorni Web faqen tonë, ju pranoni përdorimin e Cookies tonë (Cookies thelbësore). Cookies që i nënshtrohen aprovimit të detyrueshëm (cookies analitike, cookie funksionale, cookie për përmbajtje të personalizuar) vendosen vetëm pas aktivizimit të tyre. Nëse jeni dakord për përdorimin e Cookies, të dhënat e identifikimit do të përpunohen nga partnerët tanë (ofruesit e Cookies dhe ofruesit e shërbimeve të IT-së). Përgjegjës për këtë Web faqe të internetitë dhe cookies është Porsche Austri GmbH dhe Co. OG. Informacione të mëtejshme mbi Cookies të përdorura dhe deaktivizimin e tyre mund të gjenden në
Aktivizo të gjitha Cookies

ŠKODA KODIAQ Clever Outside

Hapja dhe mbyllja e rehatshme

Nuk keni dorë të lirë për të hapur ose mbyllur hapësirën e bagazheve? Thjesht lëvizni pak këmbën tuaj nën prapakolp dhe dera e pasme hapet dhe mbyllet si me magji.

ŠKODA KODIAQ Clever Outside

Ganxha tërheqëse elektrike

Bashkuesi i rimorkios, i komanduar nëpërmjet një butoni në hapësirën e bagazhit, mund të hapet ose të mbyllet, kështu që nuk ka nevojë që të çmontohet pas përdorimit. KODIAQ zotëron një kapacitet tërheqës mbresëlënës prej 2.500 kg.

ŠKODA KODIAQ Clever Outside

Mbrojtësi i skajeve së derës

Kur dyert anësore hapen, një sistem mbrojtës i skajeve aktivizohet automatikisht. Kështu KODIAQ mbron jo vetëm veten, por edhe automjetet e tjera nga gërvishtjet: zgjidhje e përkryer për hapësirat e ngushta të parkimit.

ŠKODA KODIAQ Clever Outside

Çadra e shiut

Në secilën derë të përparme është një ndarje e veçantë me një çadër origjinale KODIAQ të integruar. Kompartmentet janë të dizenjuara në mënyrë që të shmangin ujin e shiut nga makina dhe kështu hapësira e brendshme është gjithmonë e thatë.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore