Për përvojën më të mirë të mundshme të Web faqes.
Kjo Web faqe përdor Cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke vazhduar të përdorni Web faqen tonë, ju pranoni përdorimin e Cookies tonë (Cookies thelbësore). Cookies që i nënshtrohen aprovimit të detyrueshëm (cookies analitike, cookie funksionale, cookie për përmbajtje të personalizuar) vendosen vetëm pas aktivizimit të tyre. Nëse jeni dakord për përdorimin e Cookies, të dhënat e identifikimit do të përpunohen nga partnerët tanë (ofruesit e Cookies dhe ofruesit e shërbimeve të IT-së). Përgjegjës për këtë Web faqe të internetitë dhe cookies është Porsche Austri GmbH dhe Co. OG. Informacione të mëtejshme mbi Cookies të përdorura dhe deaktivizimin e tyre mund të gjenden në
Aktivizo të gjitha Cookies

Dizajni i ŠKODA OCTAVIA

DIMENZIONET E BALANCUARA NË MËNYRË PËRFEKTE

Me dimenzionet dhe siperfaqet e saja perfekte OCTAVIA duket shumë me stil dhe njekohësisht sportive. Ajo është më e gjërë dhe më e gjatë sesa modeli i kaluar dhe mund të kombinohet me disqe alumini deri 19inç. Modeli i ri poashtu ofron aerodinamikë të shkëlqyer. Me një koeficient tërheqjeje nga 0.24, OCTAVIA e re është një nga makinat më aerodinamike në botë në segmentin e saj.

Dizajni i ŠKODA OCTAVIA

DRITAT FULL LED MATRIX

Seksioni i veçantë i përparëm dallohet nga një grilë e gjerë që ndahet në fenerët e dritave LED. Përparësia e tyre më e madhe është funksioni Matrix, e cila, duke ndezur dhe shuar burimet individuale të LED-ve në sekuencë, parandalon që përdoruesit e tjerë të rrugës të mos shqetësohen. Kjo do të thotë se mund të përdorni dritat e forta të gjata gjatë gjithë kohës së udhëtimit, që të keni pamje të kjartë të rrugës gjatë gjithë kohës.

Dizajni i ŠKODA OCTAVIA

DRITA TË BISHTIT FULL LED

Dritat e pasme full LED janë të ndërthurura me segmente kristali në dy anët. Ato janë të pajisura indikatoret e pasëm dinamik, të cilat jo vetëm që duken bukur, por gjithashtu e bën sinjalin e kthimit më të qartë te drejtuesit e tjerë.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore