Për përvojën më të mirë të mundshme të Web faqes.
Kjo Web faqe përdor Cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke vazhduar të përdorni Web faqen tonë, ju pranoni përdorimin e Cookies tonë (Cookies thelbësore). Cookies që i nënshtrohen aprovimit të detyrueshëm (cookies analitike, cookie funksionale, cookie për përmbajtje të personalizuar) vendosen vetëm pas aktivizimit të tyre. Nëse jeni dakord për përdorimin e Cookies, të dhënat e identifikimit do të përpunohen nga partnerët tanë (ofruesit e Cookies dhe ofruesit e shërbimeve të IT-së). Përgjegjës për këtë Web faqe të internetitë dhe cookies është Porsche Austri GmbH dhe Co. OG. Informacione të mëtejshme mbi Cookies të përdorura dhe deaktivizimin e tyre mund të gjenden në
Aktivizo të gjitha Cookies

Motorrët ŠKODA OCTAVIA

TEKNOLOGJIA HYBRID PËR KONSUM TË ULËT

OCTAVIA është ŠKODA e parë që përmbanë teknlologjinë mild hybrid. Motori i benzinës shoqërohet nga një bateri më e fuqishme, një motor elektrik dhe një pjesë e rrjetit elektrik në bord të energjisë me 48 V. Kjo mundëson që makina të fikë plotësisht motorin e djegies, për shembull kur udhëton me shpejtësi të ulët. Kjo rezulton me konsum më të ulët dhe zvoglim të emisioneve CO2. Opsioni tjetër është iV plug-in hybrid drive, duke mundësuar që makina të udhëtojë me energji elektrike.

Motorrët ŠKODA OCTAVIA

MOTORRËT EKONOMIK DISEL DHE BENZIN

Gama e motorëve ofron benzinën dhe naftën në mënyrë të re, që krahasuar me gjeneratën e mëparshme janë më efikas të karburantit dhe lëshojnë më pak CO2. Zgjedhni në mes motorrëve 81 deri 147 kW që ofrojnë tërrheqje të parë apo me të gjitha rrotët. Për një udhëtim edhe më të mrekullueshëm, verzioni G-TEC vjen me motorrin CNG.

Motorrët ŠKODA OCTAVIA

NDËRRUESI DSG

Të gjithë motorët që ofrohen janë në dispozicion me ndërrues automatik 7-shpejtësi, me shkrim DSG. Ndryshimet automatike plotësohen nga një furnizim i pandërprerë i energjisë dhe konsum i ulët. OCTAVIA, është gjithmonë e pajisur me shift-by-wire dhe ndërimin e shpejtësisë përmes timonit.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore