Për përvojën më të mirë të mundshme të Web faqes.
Kjo Web faqe përdor Cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke vazhduar të përdorni Web faqen tonë, ju pranoni përdorimin e Cookies tonë (Cookies thelbësore). Cookies që i nënshtrohen aprovimit të detyrueshëm (cookies analitike, cookie funksionale, cookie për përmbajtje të personalizuar) vendosen vetëm pas aktivizimit të tyre. Nëse jeni dakord për përdorimin e Cookies, të dhënat e identifikimit do të përpunohen nga partnerët tanë (ofruesit e Cookies dhe ofruesit e shërbimeve të IT-së). Përgjegjës për këtë Web faqe të internetitë dhe cookies është Porsche Austri GmbH dhe Co. OG. Informacione të mëtejshme mbi Cookies të përdorura dhe deaktivizimin e tyre mund të gjenden në
Aktivizo të gjitha Cookies

Komfori në ŠKODA OCTAVIA

NDIHUNI TË PUSHUAR GJATË NGASJES

Nëse zakonisht kaloni orë të tëra në timon, ju e dini saktësisht se sa e vështirë mund të jetë mbajtja e vëmendjes së vazhdueshme në shenja trafiku apo dhe ngasja në rrugë të ngarkuara. Funksioni Travel Assist OCTAVIA është aty për të ju ndihmuar, kur ky funksion aktivizohet vetura mund të rregullon shpejtësinë e saj sipas trafikut përreth dhe kufirit të shpejtësisë, mban veturën brenda korsive, dhe ndez dhe ndal veturën në rrugë të ngarkuara.

Komfori në ŠKODA OCTAVIA

KOMFOR NË TË GJITHA ULËSET

Ndejuni komod në makinën familjare. Ulëset e para AGR-certified vijnë me funksionin e ventilimit, masazhës, dhe rregullimin e gjatësisë së jastëkut. Shoferi, pasagjeri i përparëm dhe pasagjerët e pasëm mund të rregullojnë temperaturën e tyre të preferuar me klimën automatike Climatronic tre-zonale. Dynamic Chassis Control me amortizues të rregullueshëm do të sigurojë që udhëtimi të jetë i qetë, pavarësisht rrethanave.

Komfori në ŠKODA OCTAVIA

SHUMË FUNKSIONE PËR NEVOJAT E PËRDITSHMËRISË

Si para ashtu dhe pas, modeli i ri OCTAVIA është i mbushur me funksione Simply Clever për ta bërë jetën tuaj më të këndshme çdo ditë. I keni duart e zëna? Hapni bagazhin me pedalen virtuale duke lëvizur këmbën nën hapësirën e bagazhit. Çelësi ju është ngatërruar në fund të çantës? Tërhiqni çdo dorezë dere për të zhbllokuar makinën me sistemin keyless KESSY.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore