Për përvojën më të mirë të mundshme të Web faqes.
Kjo Web faqe përdor Cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke vazhduar të përdorni Web faqen tonë, ju pranoni përdorimin e Cookies tonë (Cookies thelbësore). Cookies që i nënshtrohen aprovimit të detyrueshëm (cookies analitike, cookie funksionale, cookie për përmbajtje të personalizuar) vendosen vetëm pas aktivizimit të tyre. Nëse jeni dakord për përdorimin e Cookies, të dhënat e identifikimit do të përpunohen nga partnerët tanë (ofruesit e Cookies dhe ofruesit e shërbimeve të IT-së). Përgjegjës për këtë Web faqe të internetitë dhe cookies është Porsche Austri GmbH dhe Co. OG. Informacione të mëtejshme mbi Cookies të përdorura dhe deaktivizimin e tyre mund të gjenden në
Aktivizo të gjitha Cookies

Lidhshmëria në ŠKODA OCTAVIA

COLUMBUS INFOTAINMENT SYSTEM

Kryesuesi në gamën infotainment është padyshim sistemi 10" Columbus, i cili funksionon me prekje, gjeste apo mund të kontrollohet dhe përmes zërit. Radioja standarde shoqërohet nga navigimi dhe lidhja me telefonin tuaj përmes ndërfaqes SmartLink (Apple CarPlay, Android Auto a MirrorLink™), shërbimet online ŠKODA Connect, dhe mundësinë e luajtjes së stacioneve radiofonike në internet dhe shërbimeve të transmetimit. Mund të zmadhoni hartën ose të kontrolloni vëllimin me rrëshqitësin me prekje.

Lidhshmëria në ŠKODA OCTAVIA

DERI NË 5 USB-C PORTE

Modeli i ri OCTAVIA është i pajisur si standard me dy USB-C porte në pjesën e parë për transmetimin e të dhënave dhe rimbushjën. Tri USB-C porte më shumë mund të shtohen- një nga pasqyra e pamjes së pasme për të ngarkuar një aparat fotografik dhe dy për pasagjerët e pasëm për të ngarkuar pajisjet e tyre.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore