Për përvojën më të mirë të mundshme të Web faqes.
Kjo Web faqe përdor Cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke vazhduar të përdorni Web faqen tonë, ju pranoni përdorimin e Cookies tonë (Cookies thelbësore). Cookies që i nënshtrohen aprovimit të detyrueshëm (cookies analitike, cookie funksionale, cookie për përmbajtje të personalizuar) vendosen vetëm pas aktivizimit të tyre. Nëse jeni dakord për përdorimin e Cookies, të dhënat e identifikimit do të përpunohen nga partnerët tanë (ofruesit e Cookies dhe ofruesit e shërbimeve të IT-së). Përgjegjës për këtë Web faqe të internetitë dhe cookies është Porsche Austri GmbH dhe Co. OG. Informacione të mëtejshme mbi Cookies të përdorura dhe deaktivizimin e tyre mund të gjenden në
Aktivizo të gjitha Cookies

Detajet e menqura të ŠKODA SCALA

Mbajtëse për shishe 1.5-LITRA në dyert e para

Mbajtëse për shishe 1.5-LITRA në dyert e para

Detajet e menqura të ŠKODA SCALA

Hapsirë për ftohje të pijeve

Avantazh tjetër i klimës është se e ftohë hapsirën ku mbahen pijet, duke bërë atë vend të përshtatshëm për mbajtjen e ushqimeve të vogla. Niveli i ftohjes, mundet të rregullohet.

Detajet e menqura të ŠKODA SCALA

JUMBO BOX

Jumbo Box është fiokë nën mbështetësën e dorës në pjesën e pare të veturës, dhe është lehtë e arritshme nga vozitësi dhe bashkëvozitësi.

Detajet e menqura të ŠKODA SCALA

HAPSIRË PËR VENDOSJEN E GJËRAVE NË CDO DERË

Të gjithë e dime atë pjesën e leksionit ne Aeroplan kur na flasin për jelekun e sigurisë nën ulësen tone. ŠKODA ofron siguri të menqura "Simply Clever" në ngasjen tuaj në rrugë. Mund të mos fryhet, por sipërfaqja e saj reflektuese mund të jetë kursimtar i jetës gjatë natës. Është e vendosur në mënyrë të sigurtë në mbajtësen e vet, sin ë dyert e para ashtu dhe në të pasme, duke e bërë atë të shpejtë dhe të lehtë për tu arritur.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore