Për përvojën më të mirë të mundshme të Web faqes.
Kjo Web faqe përdor Cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke vazhduar të përdorni Web faqen tonë, ju pranoni përdorimin e Cookies tonë (Cookies thelbësore). Cookies që i nënshtrohen aprovimit të detyrueshëm (cookies analitike, cookie funksionale, cookie për përmbajtje të personalizuar) vendosen vetëm pas aktivizimit të tyre. Nëse jeni dakord për përdorimin e Cookies, të dhënat e identifikimit do të përpunohen nga partnerët tanë (ofruesit e Cookies dhe ofruesit e shërbimeve të IT-së). Përgjegjës për këtë Web faqe të internetitë dhe cookies është Porsche Austri GmbH dhe Co. OG. Informacione të mëtejshme mbi Cookies të përdorura dhe deaktivizimin e tyre mund të gjenden në
Aktivizo të gjitha Cookies

Teknologjia e menqur e ŠKODA SCALA

Orët digjitale

Një përmbledhje e përsosur e funksioneve ofrohet në Orët Digjitale "Virtual Cockpit", në të cilën paraqiten pesë zgjidhje të opsioneve . Të dhënat e instrumentit ne bord së bashku me informacione të tjera, si navigimi, muzika dhe telefoni janë t֝ë shfaqura në ekranin e bukur 10.25".

Teknologjia e menqur e ŠKODA SCALA

SISTEMI I ZËRIMIT ŠKODA

Sistemet Bolero dhe Amundsen mund të kompletohen me sistem zërimi 405 W hi-fi, sëbashku me 10 autoparlantë. Mund të zgjidhni nga disa profile audio (ŠKODA, Speech, Classic dhe Rock). Zërimi mund të përshtatet me të gjithë pasagjeret në makinë (All, Front and Driver modes).

ŠKODA SCALA Технологија

HAPSIRA PËR TELEFON TË MENQUR DHE MUNDËSI MBUSHJE Të BATERISE

Phone Box është vend për telefonin tuaj të menqur, e vendosur në pjesën e pare të markinës, që mundëson thirrjet telefonike, dhe kur sinjali është i dobët. Phone Box gjithashtu lejon mbushjen e telefonit tuaj të menqur me bateri, duke përdorur standardin QI wireless.

ŠKODA SCALA Технологија

MBAJTËSI I TELEFONIT TË MENQUR

A mendoni gjithmonë se ku të lini telefonin tuaj, monedhat metalike dhe çelësat nga rreshqitja nëpër veturë? Ky funksion i menqur "Simply Clever" është këtu për ju - pa marë parasyshë se sa shpejtë e merrni kthesen,mbajtësit do ti mbajnë gjërat e juaja të rëndësishme të sigurta.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore