Për përvojën më të mirë të mundshme të Web faqes.
Kjo Web faqe përdor Cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke vazhduar të përdorni Web faqen tonë, ju pranoni përdorimin e Cookies tonë (Cookies thelbësore). Cookies që i nënshtrohen aprovimit të detyrueshëm (cookies analitike, cookie funksionale, cookie për përmbajtje të personalizuar) vendosen vetëm pas aktivizimit të tyre. Nëse jeni dakord për përdorimin e Cookies, të dhënat e identifikimit do të përpunohen nga partnerët tanë (ofruesit e Cookies dhe ofruesit e shërbimeve të IT-së). Përgjegjës për këtë Web faqe të internetitë dhe cookies është Porsche Austri GmbH dhe Co. OG. Informacione të mëtejshme mbi Cookies të përdorura dhe deaktivizimin e tyre mund të gjenden në
Aktivizo të gjitha Cookies

Komfori i zgjuar nga ŠKODA SCALA

KESSY

Ju nuk keni nevojë më të mbani çelësin në dorë, që të hapni dhe mbyllni dyert e makines. Funksioni KESSY (Hyrja pa çelës, ndizja e motorrit në buton dhe mbyllja e makinës pa çelës) njësia e kontrollit njeh çelësin dhe automjeti zhbllokohet automatikisht kur veprojnë dorezat e derës. Motorri ndizet me shtypje të butonit.

Komfori i zgjuar nga ŠKODA SCALA

ULËSJA E VOZITËSIT ME RREGULLIM ELEKTRIK

Ulësja e vozitësit rregullohet në mënyrë elektrike, dhe lehtëson përshtatjen me timon. Rregullohet përmes kontrolleve të cilat janë të vendosura në ulëse. Do jeni në gjendje të gjeni shpejtë dhe pa mundim pozicionin tuaj ideal.

Komfori i zgjuar nga ŠKODA SCALA

BAGAZHI ELEKTRIK

Me pajisjen opsionale të bagazit elektrik, bagazhi mund te hapet dhe mbyllet vetëm me nje prekje të butonit. Me funksionin e integruar Tip-To-Close, ai gjithashtu mund të mbyllet lehtë dhe duke tërhequr shiritin e hapur, kjo e bën më të lehtë mbylljen e bagazhit.

Komfori i zgjuar nga ŠKODA SCALA

KUKË ELEKTRIKE

Pajisje opsionale e kukës elektrike është tejet praktike. Menaxhohet lehtë me ndihmën e butonit, i cili gjindet brenda ne bagazh.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore