Për përvojën më të mirë të mundshme të Web faqes.
Kjo Web faqe përdor Cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke vazhduar të përdorni Web faqen tonë, ju pranoni përdorimin e Cookies tonë (Cookies thelbësore). Cookies që i nënshtrohen aprovimit të detyrueshëm (cookies analitike, cookie funksionale, cookie për përmbajtje të personalizuar) vendosen vetëm pas aktivizimit të tyre. Nëse jeni dakord për përdorimin e Cookies, të dhënat e identifikimit do të përpunohen nga partnerët tanë (ofruesit e Cookies dhe ofruesit e shërbimeve të IT-së). Përgjegjës për këtë Web faqe të internetitë dhe cookies është Porsche Austri GmbH dhe Co. OG. Informacione të mëtejshme mbi Cookies të përdorura dhe deaktivizimin e tyre mund të gjenden në
Aktivizo të gjitha Cookies

Bagazhi i menqur i ŠKODA SCALA

NIVELIZIMI I HAPSIRËS NË BAGAZH

Shtroja e forte në bagazh ndihmon në ndarjen e bagazhit ne nivele, ashtu që ju të vendosni se sa ju duhet hapsirë. Thjeshtë mundeni ta vendosni atë më poshtë për të shfrytëzuar më shumë hapsirë.

Bagazhi i menqur i ŠKODA SCALA

SHTROJË DY ANËSORE NË BAGAZH

Në njërën anë ka material plsatike/gome e cila është më lehtë të mirëmbahet (pastrohet), kurse ana tjeter përbëhet nga materiali elegant tekstil. Ju mund të zgjidhni në cilen do anë që ju përshtatet.

Bagazhi i menqur i ŠKODA SCALA

RRJETE NË BAGAZH

Fal rrjetës të dizajnuar në mënyrë intelegjente, grepave dhe rafteve në bagazh, nuk ka vend për kompromis në mes shkathësisë dhe prakticitetit. Rrjeta në bagazh me grepa, siguron që sendet e vogla të mos lëvizin në bagazh. Në këto grepa mund te varni çanten tuaj sportive apo dhe çeset pas shoppingut.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore