Škoda Superb Motorët

Motorët-TDI

Ju përshkoni një rrugë prej dhjetë mijë kilometrash në vit dhe konsumi i ulët i karburantit është shumë i rëndësishëm. Për këtë arsye, motorët TDI janë zgjidhja e duhur për ju.

Motor nafte me 4 cilindra 
Injektim direkt 
Ngarkues turbo me gjeometri turbine të ndryshueshme 
DOHC, katër cilindra

Škoda Superb Motorët

Motorët-TSI

Motorët TSI garantojnë dinamikë të jashtëzakonshme, performancë të lartë dhe rehati maksimale.

Motor benzine me 4 cilindra 
Injektim direkt 
Ngarkues turbo me valvula kontrolli të presionit të karikimit
DOHC, katër cilindra

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore