Për përvojën më të mirë të mundshme të Web faqes.
Kjo Web faqe përdor Cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke vazhduar të përdorni Web faqen tonë, ju pranoni përdorimin e Cookies tonë (Cookies thelbësore). Cookies që i nënshtrohen aprovimit të detyrueshëm (cookies analitike, cookie funksionale, cookie për përmbajtje të personalizuar) vendosen vetëm pas aktivizimit të tyre. Nëse jeni dakord për përdorimin e Cookies, të dhënat e identifikimit do të përpunohen nga partnerët tanë (ofruesit e Cookies dhe ofruesit e shërbimeve të IT-së). Përgjegjës për këtë Web faqe të internetitë dhe cookies është Porsche Austri GmbH dhe Co. OG. Informacione të mëtejshme mbi Cookies të përdorura dhe deaktivizimin e tyre mund të gjenden në
Aktivizo të gjitha Cookies

ŠKODA SUPERB Laurin & Klement

Ekskluzivitet

Interiori ekskluziv dekorohet me lëkurë elegante me ngjyrë kafe ose bezhë dhe një zbukurim piano-të zezë. Sediljet e përparme elektrike mund të ngrohen dhe sedilja e shoferit edhe me funksion memorizimi.

ŠKODA SUPERB Laurin & Klement

Vula në parafango.

Vula "Laurin & Klement" është në nder të etërve të shoqërisë ŠKODA Laurin dhe Klement Václav. 

ŠKODA SUPERB Laurin & Klement

Logoja dallueshe

Një shenjë e ekskluzivitetit është logoja "Laurin & Klement" që është stampuar në mbulesën prej lëkure të sediljeve të përparme dhe të pasme.

ŠKODA SUPERB Laurin & Klement

Laurin & Klement gjithmonë të pranishëm

Shkrimi "Laurin & Klement" origjinal ofrohet edhe në pragun e derës. 

ŠKODA SUPERB Laurin & Klement

Përzgjedhja e disqeve

Disqe metali të lehtë 18-inç PEGASUS Antracit

ŠKODA SUPERB Laurin & Klement

Përzgjedhja e disqeve

Disqe metali të lehtë 19-inç PHOENIX Antracit

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore