Për përvojën më të mirë të mundshme të Web faqes.
Kjo Web faqe përdor Cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke vazhduar të përdorni Web faqen tonë, ju pranoni përdorimin e Cookies tonë (Cookies thelbësore). Cookies që i nënshtrohen aprovimit të detyrueshëm (cookies analitike, cookie funksionale, cookie për përmbajtje të personalizuar) vendosen vetëm pas aktivizimit të tyre. Nëse jeni dakord për përdorimin e Cookies, të dhënat e identifikimit do të përpunohen nga partnerët tanë (ofruesit e Cookies dhe ofruesit e shërbimeve të IT-së). Përgjegjës për këtë Web faqe të internetitë dhe cookies është Porsche Austri GmbH dhe Co. OG. Informacione të mëtejshme mbi Cookies të përdorura dhe deaktivizimin e tyre mund të gjenden në
Aktivizo të gjitha Cookies

Lidhja ŠKODA SUPERB

Media Command

Me ndihmën e Media-Command-App keni akses në sistemin e info-argëtimit me tabletin ose smartfonin tuaj të lidhur me WLAN, pavarësisht sediljes që zgjidhni për t'u ulur. Ky aplikacion gjendet së bashku me sistemin e info-argëtimit Columbus.

Lidhja ŠKODA SUPERB

SmartLink

Termi SmartLink është emri për tre standardet Apple CarPlay, Google Android Auto dhe MirrorLink™. SmartLink mundëson kontrollin e aplikacioneve të caktuara të telefonit inteligjent nëpërmjet sistemit të muzikës/info-argëtimit në automjet, ndonjëherë gjatë udhëtimit, ose nëpërmjet ekranit me prekje, elementëve të kontrollit apo kontrollit zanor.

Lidhja ŠKODA SUPERB

SmartGate

SmartGate lidh tabletin apo smartfonin tuaj pa tel me automjetin. Kjo ju jep akses tek të dhëna të dobishme si konsumi i karburantit apo dinamika e drejtimit.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore