Škoda Superb Infotainment

Radio Swing

Funksionet standarde

 • Ekrani me ngjyra e me prekje 5-inç   
 • Portë karte memorie SD   
 • 8 altoparlantë   
 • Portë USB-je   
 • Portë audioje   

Škoda Superb Infotainment

Radio Bolero

Funksionet standarde
(Shtesë nga Swing)

 • Ekrani me ngjyra e me prekje 8-inç   
 • Set komandimi pa duar me Bluetooth dhe njohje zanore    
 • SmartLink
 • Furnizim i dytë me USB dhe prizë 230V në pjesën e pasme të konsolës qendrore   

Škoda Superb Infotainment

Radio Navigacion Amundsen

Funksionet standarde
(Shtesë nga Bolero)

 • Njohja e shenjave rrugore   
 • 2 porta karte memorie SDt   
 • Navigim 2D   
 • Të dhëna harte (Mapcare) për Europën   

Škoda Superb Infotainment

Radio Navigacioni Columbus

Funksionet standarde
(shtesë nga Amundsen)

 • Navigim 3D   
 • Kuti telefoni    
 • Karikim pa tel për telefona inteligjentë të caktuar    
 • WLAN
 • Memorie 12 GB për muzikë   
 • Lexues DVD-je   

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore