Për përvojën më të mirë të mundshme të Web faqes.
Kjo Web faqe përdor Cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke vazhduar të përdorni Web faqen tonë, ju pranoni përdorimin e Cookies tonë (Cookies thelbësore). Cookies që i nënshtrohen aprovimit të detyrueshëm (cookies analitike, cookie funksionale, cookie për përmbajtje të personalizuar) vendosen vetëm pas aktivizimit të tyre. Nëse jeni dakord për përdorimin e Cookies, të dhënat e identifikimit do të përpunohen nga partnerët tanë (ofruesit e Cookies dhe ofruesit e shërbimeve të IT-së). Përgjegjës për këtë Web faqe të internetitë dhe cookies është Porsche Austri GmbH dhe Co. OG. Informacione të mëtejshme mbi Cookies të përdorura dhe deaktivizimin e tyre mund të gjenden në
Aktivizo të gjitha Cookies

ŠKODA SUPERB Multimedia

Portë USB dhe audioje

Gjithmonë në bord ka një portë USB-je, dhe portë audioje në konsolën qendrore si mundësi lidhjeje për lexuesin tuaj të jashtëm të multimedias dhe për USB-të.

ŠKODA SUPERB Multimedia

Telefonbox

Kutia e telefonit përpara levës së marshave gjeneron një sinjal të amplifikuar për telefonin tuaj celular. Ai gjithashtu shërben edhe si hapësirë e sigurt mbajtëse për telefonin tuaj gjatë udhëtimit.

ŠKODA SUPERB Multimedia

CANTON Soundsystem

Ktheni SUPERB-in tuaj në një sallë koncerti. Sistemi i zërit CANTON përfshin 11 altoparlantë dhe një nënvufer në bagazh. Ai ofron një fuqi prej 610 vat.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore