Për përvojën më të mirë të mundshme të Web faqes.
Kjo Web faqe përdor Cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke vazhduar të përdorni Web faqen tonë, ju pranoni përdorimin e Cookies tonë (Cookies thelbësore). Cookies që i nënshtrohen aprovimit të detyrueshëm (cookies analitike, cookie funksionale, cookie për përmbajtje të personalizuar) vendosen vetëm pas aktivizimit të tyre. Nëse jeni dakord për përdorimin e Cookies, të dhënat e identifikimit do të përpunohen nga partnerët tanë (ofruesit e Cookies dhe ofruesit e shërbimeve të IT-së). Përgjegjës për këtë Web faqe të internetitë dhe cookies është Porsche Austri GmbH dhe Co. OG. Informacione të mëtejshme mbi Cookies të përdorura dhe deaktivizimin e tyre mund të gjenden në
Aktivizo të gjitha Cookies

Komoditeti ŠKODA SUPERB

KESSY

Për modelet me KESSY (autorizim i menjëhershëm i hyrjes dhe funksioni i ndezjes komfort), butoni përkatës për ndezjen dhe fikjen e motorit është vendosur në boshtin e timonit.

Komoditeti ŠKODA SUPERB

Frena dore elektrike

SUPERB është ŠKODA e parë e pajisur me frena dore elektrike. Kjo teknologji e re, jo vetëm që krijon më shumë hapësirë mes sediljeve të përparme, por kontribuon për sigurinë dhe komfortin. Drejtuesi nuk ka pse përdor frenat kur niset, pasi automjeti nuk lëviz me frenat e dorës.

Komoditeti ŠKODA SUPERB

Xham i përparmë me ngrohje

Në kohë me shi apo me diell, ne mendojmë për komfortin tuaj në të gjitha kushtet e jetesës. Një shtresë e re e padukshme ClimaCoat ngroh xhamin dhe e mbron ndaj rrezatimit të fortë diellor, nëse është e nevojshme.

Komoditeti ŠKODA SUPERB

Sedilje të përparme të ajrosura

Sedilje me ngrohje në dimër? Sedilje me ajër të freskët ën ditët e nxehta të verës? Apo mbase të dyja? Pikërisht këtë mund të zgjidhni.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore