Për përvojën më të mirë të mundshme të Web faqes.
Kjo Web faqe përdor Cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke vazhduar të përdorni Web faqen tonë, ju pranoni përdorimin e Cookies tonë (Cookies thelbësore). Cookies që i nënshtrohen aprovimit të detyrueshëm (cookies analitike, cookie funksionale, cookie për përmbajtje të personalizuar) vendosen vetëm pas aktivizimit të tyre. Nëse jeni dakord për përdorimin e Cookies, të dhënat e identifikimit do të përpunohen nga partnerët tanë (ofruesit e Cookies dhe ofruesit e shërbimeve të IT-së). Përgjegjës për këtë Web faqe të internetitë dhe cookies është Porsche Austri GmbH dhe Co. OG. Informacione të mëtejshme mbi Cookies të përdorura dhe deaktivizimin e tyre mund të gjenden në
Aktivizo të gjitha Cookies

ŠKODA SUPERB Combi Dizajn

Perfeksion në detaje

Gjuha e dizajnit të SUPERB Combi të ri impresionon me precisionin puristike dhe linjat elegante si të jetë prej një forme të vetme. Sipërfaqet konvekse dhe konkave me skaje të qartë, rreze precize dhe linja të mprehta luajnë shkëlqyeshëm së bashku.

ŠKODA SUPERB Combi Dizajn

Përplasja impresionuese

Fenerët në formën e tyre të mprehtë shpalosin saktësinë e dizajnit. Përdorimi i formave gjeometrike dhe konturet tredimensionale krijojnë një autonomi të veçantë të markës.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore