Për përvojën më të mirë të mundshme të Web faqes.
Kjo Web faqe përdor Cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke vazhduar të përdorni Web faqen tonë, ju pranoni përdorimin e Cookies tonë (Cookies thelbësore). Cookies që i nënshtrohen aprovimit të detyrueshëm (cookies analitike, cookie funksionale, cookie për përmbajtje të personalizuar) vendosen vetëm pas aktivizimit të tyre. Nëse jeni dakord për përdorimin e Cookies, të dhënat e identifikimit do të përpunohen nga partnerët tanë (ofruesit e Cookies dhe ofruesit e shërbimeve të IT-së). Përgjegjës për këtë Web faqe të internetitë dhe cookies është Porsche Austri GmbH dhe Co. OG. Informacione të mëtejshme mbi Cookies të përdorura dhe deaktivizimin e tyre mund të gjenden në
Aktivizo të gjitha Cookies

Travel in Style. Travel in Space.

Superb COMBI

Travel in Style. Travel in Space.

Travel in Style. Travel in Space.

Travel in Style. Travel in Space.

Travel in Style. Travel in Space.

Travel in Style. Travel in Space.

Travel in Style. Travel in Space.

Travel in Style. Travel in Space.

ŠKODA SUPERB Combi Dizajn

Perfeksion në detaje

Dizajni dinamik plotëson pjesën e brendshme me shumë klas. Dhe rezultati është mbresëlënës- linja të qarta dhe përmasa perfekte, konfident dhe emocional si kurrë më parë.

ŠKODA SUPERB Combi Komoditeti

Komoditeti

Falë një larmie detajesh të pajisjeve clever, mund të shijoni komfortin maksimal me SUPERB Combi. Madje, edhe në udhëtimet e gjata, do të relaksoheni tërësisht dhe mund të zbaviteni gjatë rrugës.

ŠKODA SUPERB Combi Motorët

Motorët

Fuqia e plotë. Nëse dizajni i SUPERB Combi ju ka ngjallur kureshtje, një vështrim nën kofano do të bëjë që zemra juaj të rrahë edhe më fort.

ŠKODA SUPERB Combi Laurin & Klement

Variant pajisjesh

Linja e pajisjeve Laurin & Klement ofron kombinimin perfekt të elegancës e teknologjisë së lartë me një komfort maksimal.

ŠKODA SUPERB Combi Siguria

Siguria

Me SUPERB Combi ju nuk e lini veten në duart e fatit. Sistemet pasive të sigurisë së automjetit përdoren në situata të rrezikshme të cilat drejtuesi nuk mund të ndikojë në mënyrë aktive.

Disqet ŠKODA SUPERB Combi

Disqet

Një prezantim të portofolit të disqeve mund ta gjeni këtu.

Simply Clever Technologie

Më shumë informacion për sistemet e asistencës së ŠKODA-s mund ta gjeni këtu.

 

Ju mund të gjeni më shumë informata për ŠKODA Connect, SmartLink dhe SmartGate këtu.

Tiparet