Për përvojën më të mirë të mundshme të Web faqes.
Kjo Web faqe përdor Cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke vazhduar të përdorni Web faqen tonë, ju pranoni përdorimin e Cookies tonë (Cookies thelbësore). Cookies që i nënshtrohen aprovimit të detyrueshëm (cookies analitike, cookie funksionale, cookie për përmbajtje të personalizuar) vendosen vetëm pas aktivizimit të tyre. Nëse jeni dakord për përdorimin e Cookies, të dhënat e identifikimit do të përpunohen nga partnerët tanë (ofruesit e Cookies dhe ofruesit e shërbimeve të IT-së). Përgjegjës për këtë Web faqe të internetitë dhe cookies është Porsche Austri GmbH dhe Co. OG. Informacione të mëtejshme mbi Cookies të përdorura dhe deaktivizimin e tyre mund të gjenden në
Aktivizo të gjitha Cookies

ŠKODA SUPERB Infotainment

Radio Swing

Funksionet standarde

 • Ekrani me ngjyra e me prekje 5-inç   
 • Portë karte memorie SD   
 • 8 altoparlantë   
 • Portë USB-je   
 • Portë audioje   

ŠKODA SUPERB Infotainment

Radio Bolero

Funksionet standarde
(Shtesë nga Sëing)

 • Ekrani me ngjyra e me prekje 8-inç   
 • Set komandimi pa duar me Bluetooth dhe njohje zanore    
 • SmartLink
 • Furnizim i dytë me USB dhe prizë 230V në pjesën e pasme të konsolës qendrore   

ŠKODA SUPERB Infotainment

Radio Navigatio Amundsen

Funksionet standarde
(Shtesë nga Bolero)

 • Njohja e shenjave rrugore   
 • 2 porta karte memorie SDt   
 • Navigim 2D   
 • Të dhëna harte (Mapcare) për Europën   

ŠKODA SUPERB Infotainment

Radio Navigation Columbus

Funksionet standarde
(Shtesë nga Amundsen)

 • Navigim 3D   
 • Kuti telefoni    
 • Karikim pa tel për telefona inteligjentë të caktuar    
 • WLAN
 • Memorie 12 GB për muzikë   
 • Lexues DVD-je   

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore