Për përvojën më të mirë të mundshme të Web faqes.
Kjo Web faqe përdor Cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke vazhduar të përdorni Web faqen tonë, ju pranoni përdorimin e Cookies tonë (Cookies thelbësore). Cookies që i nënshtrohen aprovimit të detyrueshëm (cookies analitike, cookie funksionale, cookie për përmbajtje të personalizuar) vendosen vetëm pas aktivizimit të tyre. Nëse jeni dakord për përdorimin e Cookies, të dhënat e identifikimit do të përpunohen nga partnerët tanë (ofruesit e Cookies dhe ofruesit e shërbimeve të IT-së). Përgjegjës për këtë Web faqe të internetitë dhe cookies është Porsche Austri GmbH dhe Co. OG. Informacione të mëtejshme mbi Cookies të përdorura dhe deaktivizimin e tyre mund të gjenden në
Aktivizo të gjitha Cookies

ŠKODA SUPERB Clever Details

Ganxha tërheqëse

Poshtë kapëses siguruese të derës së bagazhit ndodhet e palosur ganxha tërheqëse. Falë këtij inovacioni, ajo nuk ka pse çmontohet sa herë që kërkohet. Ajo nuk prek pamjen elegante të SUPERB-it.

ŠKODA SUPERB Clever Details

Rregull, rregull, rregull

Në secilën prej dyerve mund të gjendet një shishe 1,5-litërshe. Nëse është e nevojshme, mund të vendoset edhe një mbajtëse mbeturinash, në mënyrë që brendësia e automjetit të jetë gjithmonë e pastër.

ŠKODA SUPERB Clever Details

LED-Lambë

Një llambë LED portabël ndodhet në murin e majtë të bagazhit. Kur motori punon, bateria e saj ngarkohet automatikisht.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore